Frakt 39:- | Fri frakt vid 399:-

Ekotvål Lavendel

  • 65 kr

En handgjord ekologisk tvål som är extra vårdande och återfettande för torr hy eller som schampo vid torr hårbotten samt torrt och lockigt hår.


I lager.
Dela

En handgjord ekologisk tvål som är extra vårdande och återfettande för torr hy. Vid användning som schampo passar tvålen torr hårbotten, torrt och lockigt hår.  

Tvålen är berikad med både shea- och kakaosmör, vilket ger ett underbart krämigt lödder. Innehåller lavendel, den ljuvligaste av alla eteriska oljor både i doft och vårdande förmåga. Lavendelblommor ger den ett vackert utseende och en milt skrubbande effekt. 


Lavendel: Tvål som är extra vårdadande med sheasmör och kakaosmör - underbart krämig och med en ljuvlig doft av lavendel.
Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig: förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Sheasmör, Olivolja, Kakaosmör. Eterisk olja Lavendel, Lavendelblommor.
Ingredients: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea butterrate, Sodium cocoa butterate, Lavandula angustifolia oil & flower.  Linalool* . *Doftkomponent i eterisk olja