Frakt 39:- | Fri frakt vid 399:-

Dr Sannas Hälsosåpa - Citronmyrten 500ml

  • 175 kr

Vore det skönt att bara ha en tvål, för alla tillfällen, livet ut! Välkommen att prova denna Hälsosåpa Citronmyrten från Dr Sannas!

I lager.
Dela

Vore det skönt att bara ha en tvål, för alla tillfällen, livet ut! Välkommen att prova denna Hälsosåpa Citronmyrten från Dr Sannas! De ville skapa en tvål som kan användas för hela kroppen, resten av livet och resultatet blev denna Hälsosåpa.

Den är mild för huden och kan användas som tvål för ansikte, händer, hela kroppen och till rengörande varma bad. Den är naturligt tillverkad för din hud och har pH-värde 10 vilket samtidigt ger en naturligt antibakteriell effekt. Den är skapad för att ge dig en känsla av friskhet och välbefinnande. Hälsosåpa Citronmyrten är dryg och skonsam, helt fri från syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel och parfym. Den är naturlig, helt enkelt.


Tips!

Dr Sannas varma såpabad
Medan du tappar upp varmt vatten tillsätter du 1-2 dl Hälsosåpa och ligger sedan i badet i 30 minuter upp till två timmar, ju längre desto skönare. Tips är att dricka mycket vatten efteråt då badet kan vara vätskedrivande.

Gör Dr Sannas badkur genom att ta 3-5 varma såpabad varje vecka under tre veckors tid så hjälper det till att rena din hud från orenheter.


Innehåll: 
Aqua, Potassium Tallate, Sodium Sulfate, Backhousia Citriodora Leaf Extract, Citral.

En enklare förklaring av innehållet:
Förtvålad tallolja & den ekologiska eteriska oljan Lemon Myrtle – Den är naturlig, helt enkelt.

Fri från:
-Parabener
-Mineraloljor
-SLS
-Syntetiska ämnen
Volym: 500 ml
Hållbarhet: 12 månader efter öppnad förpackning.
Övrigt: Naturligt, Ekologiskt & Veganskt innehåll. Tillverkad i Sverige.
Undvik ögonkontakt.